Om os

"Jesus Kristus døde for vore synder, blev begravet, og opstod på den tredje dag"

GodeNyheder.dk

Denne hjemmeside har udelukkende til formål at formidle den sande kristne tro og præsentere Bibelens evangelium om menneskers eneste vej til frelse. Udgangspunktet er den officielle danske oversættelse af Bibelen, som du finder på bl.a. Bibelselskabets hjemmeside.

Læs “De Gode Nyheder” her (Bibelens evangelium)

Jesus Kristus

“For således elskede Gud verden, at han gav sin enbårne søn, for at enhver, som tror på ham, ikke skal fortabes, men have evigt liv. For Gud sendte ikke sin søn til verden for at dømme verden, men for at verden skal frelses ved ham. 

Den, der tror på ham, dømmes ikke; den, der ikke tror, er allerede dømt, fordi han ikke har troet på Guds enbårne søns navn. Og dette er dommen, at lyset er kommet til verden, og menneskene elskede mørket frem for lyset, fordi deres gerninger var onde. For enhver, som øver ondt, hader lyset og kommer ikke til lyset, for at hans gerninger ikke skal afsløres. 

Men den, der gør sandheden, kommer til lyset, for at det skal blive åbenbart, at hans gerninger er gjort i Gud.”

Johannes 3:16-21


Jesus siger selv:
“Jeg er vejen, sandheden og livet; INGEN kommer til Faderen uden ved mig.”

Johannes 14:6

Læs mere her

Kontakt

Denne hjemmeside ejes og drives af:

GodeNyheder.dk
Soderup Kirkevej 9
4340 Tølløse

E: info@godenyheder.dk


LÆS BIBELEN
Bibelen er Guds ord. Det er gennem den, at Gud taler til os i dag. Lær Bibelen at kende. Udforsk den. Bibelen er ‘livets instruktionsbog’. Det er den vigtigste bog, der nogensinde er skrevet…