Links

"Jesus Kristus døde for vore synder, blev begravet, og opstod på den tredje dag"

Andre hjemmesider

Her er links til mere viden om Faderen, Sønnen (Jesus), Helligånden og kristendommen.

Gotquestions.org
Her finder du svar på mere end 700.000 bibel-spørgsmål.
Dette er den danske version: gotquestions.org/Dansk/. Bemærk at ikke alle spørgsmål er oversat til dansk, så hvis engelsk ikke skræmmer dig, så søg på den engelske originalside.

Tilliv.dk
En ressourceside, som formidler den kristne tro i tekst, lyd og video.

Bibelselskabet
Her finder du den officielle danske oversættelse af Bibelen. Her kan du lære Bibelen at kende, udforske den og blive klogere på dens indhold, tilblivelse og oversættelse. Bibelen er Guds ord. Det er gennem den, at Gud taler til os i dag. Bibelen er ‘livets instruktionsbog’. Det er den vigtigste bog, der nogensinde er skrevet…

EN VIGTIG OPMÆRKSOMHED:

Du skal sikre dig, at du får fat i en korrekt oversat Bibel. Nogle sekter og organisationer, der kalder sig ‘kristne’ (bl.a. Jehovas Vidner og Mormonerne) benytter deres egne – og fatalt forkerte – oversættelser af de græske og hebraiske originalskrifter, for at få teksten til at passe til deres (falske) teologi.

Deres ‘evangelium’ er derfor ikke i overensstemmelse med den rigtige Bibels sande evangelium, som er:

Jesus er Gud. Jesus døde på korset for min skyld – for at tage min straf for mine synder på sig. Tre dage efter genopstod Jesus fra de døde og beviste derved, at Han alene er Herre over liv og død.

Vi frelses og kommer i Guds nærvær (Himmelen) af NÅDE alene, ved TRO alene, på JESUS KRISTUS alene.

Læs mere her om det sande evangelium (de gode nyheder).


LÆS BIBELEN
Bibelen er Guds ord. Det er gennem den, at Gud taler til os i dag. Lær Bibelen at kende. Udforsk den. Bibelen er ‘livets instruktionsbog’. Det er den vigtigste bog, der nogensinde er skrevet…